Termeni si conditii
Utilizatorul site-ului are obligatia de a verifica constant Termenii si Conditiile de utilizare.
Utilizarea site-ului ZonaVirtuala.ro (vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare.
 
Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si ZonaVirtuala.ro.
 
In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului ZonaVirtuala.ro , va inceta utilizarea site-ului.  Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu conditiile si termenii specificati aici .
 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul ZonaVirtuala.ro si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.
 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si ZonaVirtuala.ro.
 
Utilizarea site-ului ZonaVirtuala.ro (vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic.
 
Utilizatorul consimte sa primeasca pe cale electronica, prin e-mail sau prin afisare pe site-ul ZonaVirtuala.ro, informatii, comunicari .
 
Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.
 
ZonaVirtuala.ro respecta confidentialitatea datelor clientilor, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail .  ZonaVirtuala.ro le foloseste numai in scopul pentru care au fost introduse - efectuarea comenzii ori solicitarea de informatii.
 
ZonaVirtuala.ro isi rezerva dreptul de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului , conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 
Orice comanda se va face online pe www.ZonaVirtuala.ro, iar clientul se obliga sa introduca  corect datele in formularul de comanda.ZonaVirtuala.ro nu raspunde sub nicio forma pentru introducerea incorecta si /sau incompleta a datelor de catre client.
 
Dupa efectuarea comenzii , clientul primeste automat ,pe adresa de e-mail introdusa in formular, o factura proforma. Factura proforma nu are valoare contabila, dupa  efectuarea si confirmarea platii, se va emite factura fiscala pe adresa introdusa de client in formularul de comanda.  
 
Clientul este de acord sa achite in avans contravaloarea serviciilor/produselor noastre.Termenul de activare a serviciilor de gazduire si de implementare a aplicatiilor web cu panou de administrare  este de 48 de ore de la confirmarea platii.
 
Pentru site-urile administrate de zonavirtuala.ro ,termenul de lucru este de maxim 7 zile ( cu conditia ca in termen de 3 zile de la efectuarea platii facturii proforma clientul sa trimita  materialele dorite a fi incluse in site ( poze,texte,lista de preturi ,etc).
Materialele se vor trimite pe adresa de e-mail  website @ zonavirtuala.ro .
 
In cazul in care materialele nu sunt trimise in termenul stabilit din diferite motive, pe domeniul clientului va aparea site-ul cu pagini in care va  afisat textul  'IN CONSTRUCTIE' , urmand ca dupa primirea completa a materialelor sa fie facut un update.
 
Clientul este de acord sa  isi asume in totalitate raspunderea pentru textele si pozele trimise pentru a fi incluse in site.
 


SUSPENDARE SITE
 
- In cazul neachitarii la termen a facturilor ,  Zonavirtuala.ro isi rezerva dreptul de a suspenda site-ul dupa 5 zile de la trecerea datei scadente.  
- Trmiterea de SPAM-uri (mesaje comerciale nesolicitate) duce la suspendarea sau anularea serviciului , fara ramburs.  
- Nu pot fi operate 'safelists' si nici alte liste de e-mail care au ca scop activitati de promovare.
 


CHAT-ROOM-uri
 
- Sunt permise doar scripturile din panoul de control propriu si scripturile bazate integral pe applet-uri.
 

ZonaVirtuala.ro nu accepta sub nicio forma inchirierea site-urilor cu sau fara panou de administrare si nici gazduire web pentru comunicarea de / referirea la / directionarea catre :
- nuditate, pornografie sau orice imagine / text cu continut sexual / obscen, rasist
- promovarea de activitati ilegale ( hacking,craking,etc )
- violarea unui drept de autor
- violarea oricarui alt drept al oricarui tert
- amenintari
- declaratii calomnioase,defaimatoare, discriminatoare
- abuzuri si hartuire
- informatii sau software despre/continand orice tip de virusi
- orice text /imagine care incurajeaza sentimentul de ura
- colectarea  de informatii personale pentru folosirea in scopuri ilegale.
 


SCRIPTURI INTERZISE
 
- Ultimate BBS
- IkonBoard
- Toate versiunile de forum YABB
- Scripturi pentru proxy
- Scripturi pentru IRC
- Anonimizator
- PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi
- FormMail
 
- Ne rezervam dreptul de a bloca site-ul in cazul in care consideram continutul ca fiind daunator.
 

Nu se accepta inchirierea de website-uri si nici  gazduire pentru site-uri :
- cu continut sexual explicit si nici nuditate
- reselleri de domenii
- reselleri de gazduire
- reselleri magazine virtuale
- motoare de cautare  
- gazduire  e-mail gratuit
- servicii IRC
-  muzica sau filme
- aplicatii de tip ' mailing list'
- aplicatii de tip spoofing,proxy,hacking,sniffing,warez
- free download
 

Se interzice utilizarea serverelor ca suport de stocare ( filme, poze,mp3 etc).
Se interzice dreptul oricarei persoane sa modifice site-urile realizate de zonavirtuala.ro.  
 
La inchirierea unei aplicatii/site, clientul primeste gratuit gazduirea web , numele de domeniu solicitat, cu conditia ca acesta sa fie disponibil.
Gratuitatea este valabila doar pe perioada in care clientul achita inchirierea aplicatiei/site-ului. Actualizarile sunt gratuite dar limitate , conform ofertei .
 
Pentru orice problema sau neclaritati , ne puteti contacta la tel:  0721.357.460  sau pe e-mail: support @ zonavirtuala.ro  
 

ZONAVIRTUALA.RO
site-uri web la cheie ~ nume domenii ~ gazduire web
Gazduire web
Acasa
Cum cumpar
Conditii
Contact
Zona Virtuala
Cauta
Copyright 2016   Marius Stroie